2021-07-05 07:44:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nem kellene minden sérelmet túlzottan a szívedre venned

Napi horoszkóp július 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint úgy érzed, valami más életformára vágynál, de egészen pontosan magadnak sem tudod megfogalmazni, hogy mire is tulajdonképpen. Szükséged lehet egy kis magányra, és talán némi önemésztésre is, hogy megszülethessen az új éned végre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szereted halogatni a fontos döntéseket. Talán azért is, mert minden más jegynél jobban ragaszkodsz ahhoz, amid van. Ám, ha az a valami már nagyon ósdi, ha megérett a kidobásra, akkor erre is rá kell szánnod magad. Még ma.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem kellene sem túl, sem pedig alulértékelned saját magad. Amit a környezetével művelsz, az is arra utal, mintha elvesztetted volna az arányérzékedet. Hol túlságosan kedves, hol túl követelődző vagy a többi emberrel szemben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a mély lelki életen lehet a hangsúly a Rákok életében. Némi búslakodásra is adhat ez okot, ezért szükségét érzed annak, hogy kicsit félrevonulj a családodtól. Egy magányos erdei séta visszavezethet saját lelkedhez.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene minden sérelmet túlzottan a szívedre venned. Abból úgysem születhet semmi jó. A mai napon engedd el a fájdalmakat, akár úgy, hogy egy alapos kibeszélés után, soha többé nem is gondolsz rájuk. A terhet le kell tenned.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben sok babért learattál, ám még ez is kevés lehet a főnökeidnek. Sajnos a változó világ változékony helyzetei állandó alkalmazkodást kívánnak meg  tőled is. Akár még azon az áron is, hogy továbbtanulsz.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te igazi életművész vagy, túlélő zsonglőr: folyton a talpadra esel, mint a macskák. Most se engedd, hogy bárki is megfélemlítsed. Ha erőt is mutatsz, meg kompromisszumkészséget is egyszerre, akkor még a zűrből is jól jössz ki.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vedd észre azt is, ami a javadra van a jelenlegi helyzetében. Ha magányos vagy, akkor azt tehetsz, amit akarsz, élvezd, hogy nem szólnak bele. Ha társad van, akkor örüljön, hogy van kivel megosztanod az ágyad. Minden előnyös lehet, csak nézőpont kérdése.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy. Még a bajban is inkább azt keresed, hogy mit is tanulhatsz a dologból. A felesleges kesergéstől ma másokat is megmenthetsz. Nemcsak a bölcsességeddel, de a humoroddal is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Változtatnod kellene a kollégáidhoz fűződő viszonyodon. Ha te vagy a főnök, akkor természetes, hogy valamiképp felettük állónak érzed magad. Ám még ez esetben sem tesz jót, hogy ezt folyton érezteted is velük. Ezt csak a krízishelyzetekben hangsúlyozd! A családodban is jobb, ha átadod kicsit az irányítást, meg fogsz lepődni, milyen jól működnek a dolgok.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vigyázz, ma különösen a hivatalos irataidra! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, vagy akár el is hagyhatsz egy fontos dokumentumot. A papír persze pótolható, de ha kiszivárog valami információ, abból bajod lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Örülj annak, aminek lehet: a szép időnek, a napsütötte rétnek, a madárdalnak. Ha van gyermeked, akkor az ő mosolyának. Ha nem mosolyog, nevettesd meg! Minden okod megvan arra, hogy jókedvű legyél!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: